Kerem Bürsin ve Can Yaman hakkında şok iddia

Rol aldıkları projelerin ardından ünleri Türkiye sınırını aşan ve İtalya’da hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Kerem Bürsin ile Can Yaman hakkında iddialar gündeme geldi. İki ünlü oyuncunun birbirinden nefret ettiği ileri sürüldü.

YouTube video

Demet Özdemir’le rol aldığı Erkenci Kuş dizisi ile Can Yaman, Hande Erçel’le başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı ile Kerem Bürsin’in yıldızı daha da parladı. Ülke sınırlarını aşan ünleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Can Yaman ile Kerem Bürsin İtalya’da çok sevilen Türk oyunculardan oldu.

YouTube video

İtalyan magazin sitesi Velvet Gossip’in haberine göre; Türk televizyonunun sevilen iki ismi Can Yaman ile Kerem Bürsin’in arası çok bozuk. Erkenci Kuş dizisi ile Can Yaman İtalyanların gözbebeği oldu.

blank

Kerem Bürsin de Sen Çal Kapımı dizisinin İtalya’da yayınlanıp popüler olmasıyla İtalyan basınında sık sık yer almaya başladı.

İki ünlü oyuncunun birbiriyle anlamadığı ve nefret ettikleri iddiası İtalyan basınında ilk sırada yerini aldı.

Bir diğer iddiaya göre Kerem Bürsin’in İtalya’da kadınların yeni gözdesi olmaya aday olması Can Yaman’ın İtalya’daki popülerliği sarstığı ve yerinden etmeye kalkıştığı da gündemde.

Can Yaman ile ilgili görüşleri sorulduğunda Kerem Bürsin, “Can Yaman ile bir sorunum yok o da benimle aynı fikirdedir. Ülkemizden isimlerin yurt dışında tanınma başarısı bir tek kişinin değil hepimizin başarısıdır” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.