Dilan Polat ve Engin Polat’ın asıl rolleri belli oldu

Şaibeli işlem 657 milyon liraya ulaştı! Gazeteci Seher Sultan, MASAK’ın Engin Polat ve Dilan Polat hakkında hazırladığı raporda belirtilen şaibeli işlem miktarının 657 milyon TL’ye ulaştığını açıkladı.

YouTube video

Raporda, Dilan Polat’ın ortak ve ilişkili olduğu 5 şirketi bu 3 tedarikçi şirketten 225 milyon 743 bin liralık mal alışında bulunduğu bilgisine yer verildi. Gazeteci Seher Yaşayacak, şaibeli işlem miktarının 657 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

YouTube video

MASAK raporunda adı geçen isimlerin komisyoncu olduğu tahmin ediliyor. Eğer onlara bir 200 milyon suç geliri tahsis edilmişse asıl ana paranın yaklaşık 2 milyar civarı olduğu belirtiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.