Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın kızı Lalin ilk kez yakından görüntülendi

Bir süredir ekranlardan uzak olan, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliğiyle parmakla gösterilen Sinem Kobal ve 1,5 yaşındaki kızı Lalin, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Lalin ilk kez yakından görüntülendi. Lalin babası Kenan İmirzalıoğlu’na benzetildi.

2016 yılında nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti kısa bir süre önce ilk bebekleri Lalin’i kucaklarına aldı. Ünlü çiftten gelen ikinci çocuk müjdesi magazin gündeminde ilk sırada yerini aldı.

blank

Geçtiğimiz Bebek’te görüntülenen Sinem Kobal, kızı Lalin’i kucağında taşıdı. Kobal, vaktini kızıyla geçirdiğini söyledi. Lalin ilk kez yakından görüntülendi.

Kobal, “İkinci bebeğimi de sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum. Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.