‘Üç Kuruş’ta beklenen yüzleşme gerçekleşti

Show TV’nin Ay Yapım imzalı büyük ilgi gören dizisi ‘Üç Kuruş’un dün akşam yayınlanan bölümü heyecan dolu anlarıyla izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bölüme Kartal ve İrfan’ın haftalardır beklenen yüzleşmesi damga vurdu. İrfan’ın Leyla’yı kaçırması ise herkesi şoke ederken Kartal ve Efe’nin Leyla’yı nasıl bulacağı şimdiden merak konusu oldu.

‘Üç Kuruş’un ekrana gelen 8. bölümünde; Kartal ve Efe’nin hamleleriyle giderek köşeye sıkışan İrfan, Leyla’yı kaçırarak dengeleri değiştirecek bir hamle yaptı. İrfan’ın garajındaki gizli bölmede kilitli tutulan Leyla, kaçmak için bir yol ararken kapıyı açmayı başardı ancak kendini yeniden İrfan’ın yanında buldu. Yolda Kartal’ın arabasını görünce kurtulduğunu düşünen Leyla, arabadan İrfan’ın çıkmasıyla büyük bir şok yaşadı. Bu sırada Efe’nin akşam yemeği davetine gitmeyen Leyla’nın uzun zamandır kayıp olduğu anlaşıldı. Efe, Leyla gelmeyince işlerin ters gittiğini anlarken soluğu Çıngıraklı’da aldı. Kartal da Leyla’nın evde olmadığını görünce onu aramak için harekete geçti. Kartal ve Efe, Leyla’yı bulabilecek miydi?

İşte o anlar;

YouTube video

SOSYAL MEDYA #KİMHAKLI DEDİ

‘Üç Kuruş’, dün akşam yayınlanan 8. bölümüyle ABC1 20+’da 5.55 izlenme oranı (rating), 11.77 izlenme payı (share), TOTAL’de 5.37 izlenme oranı (rating), 12.21 izlenme payı (share), AB’de 4.93 izlenme oranı (rating), 11.23 izlenme payı (share) elde etti. Heyecan dolu bölüm sosyal medyanın da gündemindeydi. Dizi #üçkuruş ve #kimhaklı etiketleriyle Twitter Türkiye’de uzun süre TT listesinde yer aldı.

İRFAN’IN TEHLİKELİ OYUNU

İrfan, Kartal’a yeni bir mesaj gönderdi. Kartal’ı olayın yaşandığı mekan olan Eski Saz’a çağırarak burada ona hayatının en çetin ikilemlerinden birini yaşattı. Kartal’ın karşısına ÇP hikayesinin yaşandığı gece orada olan adamlardan birini çıkaran İrfan, Kartal’ın onu öldürerek kendisi gibi zayıf düşmesini istedi. Kartal, silahını çıkardı ancak Efe son anda yetişti ve Kartal’ı vazgeçirmeyi başardı. Bu oyun karşısında öfkesi artan Kartal, İrfan’ın peşine düştü.

Hatırladın Mı Beni?

YouTube video

BÜYÜK YÜZLEŞME GERÇEKLEŞTİ!

Kartal ve İrfan’ın haftalardır beklenen büyük yüzleşmesi bu bölümde gerçekleşti. Karşı karşıya gelen ikili arasında önce gerilim yükseldi. İrfan, yıllardır yapılanları unutamadığını ve hayatına devam edemediğini söylerken Kartal da zorluklar yaşadığından bahsetti. İrfan’ın Kartal’ın hayatını kıskandığı görülürken Kartal, daha fazla anlattıklarına dayanamadı ve İrfan’a sarıldı. Tam o anlarda Efe oldukları yere geldi. Efe’nin geldiğini duyan İrfan, kafasına silah dayadı ve Kartal’ı bir seçim yapmaya zorladı. Kartal, İrfan’ın kendisini öldürmesinden korktuğu için onu Efe’ye teslim etmedi ve kendi arabasını vererek kaçmasına yardım etti.

Ya O Ya Ben!

YouTube video

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.