Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinde ‘Yok artık’ dedirten olay

İddialara göre; Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinde geçtiğimiz aylarda ‘Yok artık’ dedirtecek bir olay yaşandığı iddia edildi.

İddialara göre; yönetim kurulu tarafından şirket sekreterlerinden birinin işine son verildi. İşten tazminat almadan kovulduğu iddia edilen sekreter ertesi gün şirkete gelerek patronlardan biri ile görüşmek istedi, bir anda odaya giren sekreter tazminatını almadığını ve sigortasının iptal edildiğini ve maaşının verilmediğini söyleyerek bağırmaya başladı.

Patrona karşı sesini bir hayli yükselten eski çalışana sakin olmasını söyleyen patron bir anda neye uğradığını şaşırdı. Eski çalışan bir anda patronun boğazına sarılarak saldırmak istedi.

İçerdeki bağırış seslerini duyan diğer çalışanlar odaya girerek sekreteri sakinleştirmeye çalışarak dışarı çıkardıkları iddia edildi.

Daha sonra şirketten uzaklaştırılan sekreterin bir kaç gün sonra tazminatı ve maaşının yatırıldığı ve konunun kapatıldığı iddia edildi.

Şimdilerde merak edilen ise; saldırıya uğrayan patron kim? Bilindiği üzere Yedi Mavi Projesi, Kalkavan Yapı’nın patronu Nazım Kalkavan, Hasan Sever ve Gül İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen milyonluk bir proje…

Sekreteri tarafından saldırıya uğradığı iddia edilen patron merak konusu oldu…

Bu iddianın doğruluk payı nedir bilinmez ama şimdilerde iş dünyasında kulaktan kulağa yayılan bu dedikodu duman olmayan yerden ateş çıkmaz misali gibi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.