Kenan İmirzalıoğlu: Böyle giderse hepiniz gidersiniz

Yakında izleyicisiyle buluşacak olan Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinden çarpıcı iddialar geliyor.

Büyük prodüksiyonlu bir yapım olan ve Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı dizi, Ocak ayında ekranlara gelecekti fakat yönetmen değişikliği ve sette yaşanan gerginlikler buna engel olmuştu. Dizinin ilk yönetmeni olan Altan Dönmez’in çektikleri beğenilmemiş ve onun yerine Cevdet Mercan dizinin yönetmenliğine getirilmişti. Daha sonra şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı Altan Dönmez, Paramparça dizisinin yönetmenlik görevinden uzaklaştırılan Cevdet Mercan’ın yerine gelmişti.

Durum böyle devam ederken iddialara göre dizinin zorlu ilerlemesinin bir sebebi ise Kenan İmirzalıoğlu’nun devamlı set arkadaşlarına ve çevresine bağırması, set uzayınca Altan Dönmez’e “Böyle devam ederse, hepiniz gidersiniz” dediği ve bundan kısa süre sonra Dönmez’in görevinden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı. Sette yönetmen dahil herkese sert çıkışlar yapan İmirzalıoğlu’nun bölüm başı fiyatını da artırdığı ve 350 bin lira aldığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.