Burak Deniz sosyal medyayı salladı

Başarılı oyuncu Burak Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Ünlülerin artık sosyal medya hesapları kariyerlerinde büyük bir katkı sağlıyor. Takipçilerde hayranları oldukları ünlü isimleri yakından takip edebilmek için sosyal medya hesapların yakın markaja alıyor.

Bizim Hikaye dizisiyle adından sıkça söz ettiren Burak Deniz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Bir dergi çekimi için objektiflere poz veren Deniz, esnaf berberinde tıraş olurken çekilen fotoğrafını paylaştı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Burak Deniz’in takipçileri “Çok yakışıklısınız”, “Böyle bir oyuncu daha yok” gibi yorumlarda bulundu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.