Kenan Doğulu’nun yasak aşk yaşadığı konuşulan Aslı İşler, konserde ortaya çıktı

Şarkıcı Kenan Doğulu, önceki akşam Harbiye’de binlerce kişiye konser verdi. Dikkatleri ise Doğulu’yu en önden izleyen bir genç kız çekti. İddiaya göre bu genç kız; ünlü popçunun yasak aşk yaşadığı konuşulan Aslı İşler’di.

Açıkhava’da sahne alan Kenan Doğulu, Mehmetçik için şarkılarını seslendirdi. Kerki ve Solfej organizasyonuyla konser veren popçu, Türk bayrağı önünde grupla 10. Yıl Marşı’nı söyledi. Ayrıca Doğulu, “Bir Türk dünyaya bedel. Bir Mehmetçik, dünyanın tüm ordularına bedel” diyerek şehitlerimizi de sahnede andı.

blank

EN ÖNDEN SEYRETTİ

Öte yandan konsere akın eden 5 bin kişi arasındaki bir isim ise ortalığı karıştırdı. Takvim’in haberine göre, Kenan Doğulu’yla yasak aşk yaşadığı öne sürülen Aslı İşler de konserdeydi. İşler’in popçuyu en önde dinlemesi, “Kenan Doğulu – Beren Saat cephesinde işler karışık” dedirtti.

Aslı İşler olduğu iddia edilen genç kız, konser boyunca Doğulu’nun fotoğraflarını çekti.

İŞTE! Kenan Doğulu’nun Beren Saat’e ihanet iddialarıyla ilgili dikkat çeken detaylar!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.