İŞTE! Kenan Doğulu’nun Beren Saat’e ihanet iddialarıyla ilgili dikkat çeken detaylar!

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun evliliğinin çatırdamasına neden olarak oyuncu Aslı İşler gösterilmişti. İşler iddiaları yalanlasa da, ortaya ilginç detaylar çıktı.

Kenan Doğulu’nun eşi Beren Saat’i oyuncu Aslı İşler ile aldattığı iddia edilmişti. Ünlü popçu iddialar karşısında sessizliğini korurken Aslı İşler’in Kenan Doğulu’nun sıkı takipçisi olduğu ortaya çıktı.

2. Sayfa’da yer alan habere göre; Aslı İşler kendisinden 19 yaş büyük popçuyla aşk yaşadığına dair imalı paylaşımlar yapmaktan da çekinmedi.

Beren Saat’in Rusya’daki fan sitesi Aslı İşler’e ait olduğu iddia edilen instagram’daki bazı mesajları sosyal medyada yayınladı.

blank

Aslı İşler ise yazışmaların Photoshop’la yapıldığını öne sürdü. Bir yandan da Kenan Doğulu ile takipleşme konusunda da geri adım atmadı. Sosyal medya hesabından ‘kalp‘ emojisiyle sabitlediği hikayelerinde Kenan Doğulu’yu paylaşması gözden kaçmadı.

Aslı İşler’in popçunun konserinde söylediği ‘İlk Adımı Sen At’ şarkısının ‘ikimize bir yelken açtım, fırtınalar üflemeni istiyorum’ kısmını paylaşması özellikle dikkat çekti. Hatta Aslı İşlerin’ geçen ay da Beren Saat olmadan Bodrum’a tatile giden Kenan Doğulu ile aynı tarihe Bodrum’dan paylaşım yapması da önemli detaylardan bir tanesi oldu.

Beren Saat ile ayrılık dedikodularının yoğun olduğu dönemde tek başına tatile çıkan Kenan Doğulu, ‘eşinin dizi setinde’ olduğunu söyleyip her şey yolunda imajını vermişti. Aslı İşler’in Kenan Doğulu’yu sık sık Kanlıca’daki evinde ve stüdyosunda ziyaret ettiği de gelen iddialar arasında.

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun arasındaki krizin sebebi Aslı İşler sessizliğini bozdu!

Kenan Doğulu ve Beren Saat’e HİV özrü geldi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.