Kenan Doğulu ve Selami Şahin aynı sahnede

Türk müziğinin sayılı efsanelerinden büyük usta Selami Şahin, geçen akşam Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda Kenan Doğulu’nun muhteşem sahnesine konuk oldu.

YouTube video

‘Selami Şahin Şarkıları 1’ albümünde Seninle Başım Dertte şarkısıyla müzik listelerini sallayan Kenan Doğulu, usta sanatçı ile aynı sahnede olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Geceye katılarak büyük sürpriz yaşatan Selami Şahin, Kenan Doğulu ile Seninle Başım Dertte şarkısını birlikte seslendirdi ve ikilinin olağanüstü düeti, seyircilerin güçlü alkışları eşliğinde son buldu.

blank

Sahneden ayrılmadan duygularını ifade eden Selami Şahin, şunları belirtti: ‘’Çok bilinmez ama Kenan ve Ozan bana babalarından yadigardır. Yurdaer Doğulu en samimi arkadaşım, en iyi dostumdu. Ondan bize hatırasın sen. Bir kez daha iki harika müzisyen yetiştiren yetenekli dostum Yurdaer’i rahmetle anıyor ve Seninle Başım Dertte’ye imzalarını atan Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu’yu gururla tebrik ediyorum. Sizin dokunuşunuz Seninle Başım Dertte’ye bambaşka bir renk, bambaşka bir tat verdi. İyi ki varsınız. Sizi çok seviyorum.’’

Düetin ardından Selami Şahin, seyircilerin yoğun isteği üzerine Özledim Her Şeyini şarkısını tek başına seslendirdi ve geceye unutulmayacak bir iz bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.