Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, sünnet ettirilen çocukları ve ailelerini hastanede ziyaret etti

Kemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak 117 çocuğun sünnet işlemlerine başlandı. Kemer Yaşam Hastanesi’nde gerçekleştirilen sünnet işlemleri sırasında Belediye Başkanı Topaloğlu, sünnet olan çocukları ve ailelerini hastanede yalnız bırakmadı.
Sünnet olan çocuklarla sohbet ederek başlarını okşayan Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi çocuklarımızı ücretsiz olarak sünnet ettiriyoruz. 117 çocuğumuz “erkekliğe ilk adımlarını” atmış oldu. Kemer Yaşam Hastanesinin doktorları ve yetkilileri çocuklarımız ve aileleri ile son derece yakından ilgileniyorlar. Sırası ile çocuklarımızın sünnetlerini bitireceğiz.” dedi.
Sünnet olan çocukların aileleri ise her zaman yanlarında olduğu için Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.