Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışındaki seçmenlere seslendi: Sorumluluğunuz var

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yurt dışında oy kullanacak olan seçmenlere seslendi. Kılıçdaroğlu, videolu çağrısında, “Ülkenin düze çıkması için sorumluluğunuz var” ifadelerini kullandı.

Türkiye adım adım seçime giderken 14 Mayıs’a sadece 17 gün kaldı. Gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri için yurt dışı ve gümrüklerde oy verme işlemi de bugün başladı.

Oy verme işlemlerinin başlaması sonrasında resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan video paylaşımında bulunan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışında oy kullanacak olan seçmenlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda, “Yurt dışından oy kullanacak vatandaşlarımıza sesleniyorum. Ülkemize baharları getirmek ve Türkiye’nin dünyadaki itibarını en yükseğe taşımak için hepinizi Halil İbrahim Soframıza davet ediyorum. Bir de size özel vaatlerimizi duyun. Ülkenin düze çıkması için sorumluluğunuz var” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.