Şahan Gökbakar’dan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a tepki

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Adalet Bakanı Bozdağ’ın dindar muhafazakar seçmenin yoğunlukta olduğu Urfa’da yaptığı konuşma sırasında ‘şampanya-secde’ kıyaslamasına tepki gösterdi. Şahan, ”Bu bey Adalet Bakanı… Toplumu içki içenler ve namaz kılanlar olarak ikiye ayıran bu bey Adalet Bakanı…” dedi.

Adalet Bakanı ve milletvekili adayı Bekir Bozdağ’ın Urfa’da yaptığı konuşmada, Millet İttifakı’nın 14 Mayıs’ta seçimi kazandığında bunu sabaha kadar şampanya eşliğinde kutlayacağını ileri sürdü.

Bozdağ, “14 Mayıs’ta 2 fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp kutlayanlar olacak ya da alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak” ifadelerini kullandı.

Bozdağ’dan tepki çeken 14 Mayıs kıyaslaması: Ya şampanya patlatanlar ya da secde edenler olacak Bozdağ’dan tepki çeken 14 Mayıs kıyaslaması: Ya şampanya patlatanlar ya da secde edenler olacak

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Bozdağ’ın tepki çeken 14 Mayıs kıyaslamasına ”Bu bey Adalet Bakanı… Toplumu içki içenler ve namaz kılanlar olarak ikiye ayıran bu bey Adalet Bakanı… Toplumu kutuplaştıran ve iki gruba indirgeyen bu bey Adalet Bakanı yahu… Adalet Bakanı bu bey! ADALET BAKANI!!!” sözleriyle tepki gösterdi.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.