Kara Sevda’nın yeni bölümü nefes kesecek

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda yeni bölümünde, Deniz’i kaçırmayı başaran Kemal, polisin elinde kanıt olmadığı için serbest bırakılacak. Kemal, serbest kaldıktan sonra Deniz’i, Hüseyin ve Fehime ile uzaklara gönderme planına devam edecek.

Deniz’i kaybetmenin korkusuyla deliye dönen Emir, Kemal ve tüm çevresi için artık çok açık bir tehdide dönüşecek. Deniz’i, Emir’den almak için her şeyi göze alan Kemal’e en büyük destek ailesinden gelecek. Kemal tüm sevdikleriyle birlikte Emir’le savaşırken, Emir kontrolünü kaybetmiş şekilde, tüm gücünü kullanarak herkesi ateş çemberinin içine alacak.

KARA SEVDA’DAN TOÇEV’E DESTEK!

Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Kemal ve Nihan TOÇEV’e destek olmak için vakfın çocuklar için atölyeler düzenlenen binasını ziyaret ederek, vakfın çalışmaları hakkında bilgi alacak.

TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) atölye çalışmalarının yürütüldüğü vakıf binasını ziyaret eden Kemal ve Nihan, konuk oyuncu olarak diziye dahil olan TOÇEV Genel Müdürü Bade Takazoğlu’ndan vakfın çalışmaları hakkında bilgi alarak, TOÇEV’in maddi durumu yetersiz olduğu için eğitim alamayan çocuklar için verdiği mücadeleye destek olacak. İhtiyaç sahibi çocukların, manevi aileleri olarak, ilkokuldan üniversiteye kadar olan süreçte tüm ihtiyaçlarını karşılayan vakfın dahil olacağı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, izleyicilerin TOÇEV’e destek olmaları için bilgilendirme yer alacak.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda 8 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Kara Sevda 55. Bölüm Fragmanları:

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.