Gülşen: Çocuğumu başkası baksın diye doğurmadım

Oğlu Azur Benan’ın kırkı çıkmadan sahnelere geri dönen Gülşen, dadı tuttuğu yönündeki haberlere sitem etti: Çocuğumu başkası baksın diye doğurmadım.

11 Ocak’ta oğlu Azur Benan’ı kucağına alan Gülşen, bebeğinin kırkı çıkmadan Uludağ “Selfy Whitefest 2017’de sahne aldı. Doğumun son anına kadar sahnelerden inmeyen şarkıcı, kısa süre sonra yine eline mikrofonu aldı! Önceki gece sevenleriyle buluşan şarkıcı, sergilediği performansıyla tam not aldı. Şarkıcı, bebeği için tuttuğu dadı haberlerine de gecede açıklık getirdi.

Nisanda single geliyor!

Böyle bir durumun söz konusu olmadığının altını çizen Gülşen, “Şu an oğluma evde babası bakıyor. Zaten normalde de biz bakıyoruz. Yazıldığı gibi dadılarımız yok. Çünkü çocuğuma ben bakmak ve hiçbir anını kaçırmak istemiyorum. Çocuğumu bir başkası için doğurmadım ve başkası büyütsün istemiyorum. Annelik görevimi yerine getirmek istiyorum” dedi. Şarkıcı nisan ayında yeni bir single çalışması yapacağını müjdelerken Ozan Çolakoğlu’nun da oğlu için bir eser yapacağını ifade etti.

Karlar kraliçesi Uludağ’ı ısıttı

Gülşen tercih ettiği mini kıyafetiyle hem göze hem de kulağa hitap etti. Kısa sürede fit görüntüsüne kavuşan şarkıcı, karlar kraliçesi konseptli beyaz kostümüyle kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.