Kanal D temmuz ayındaki başarısını sosyal medyada da sürdürdü

Kanal D sosyal medya hesapları temmuz ayında rakiplerine kıyasla etkileşim oranında birinci oldu.

“Türkiye’nin Kanalı” sloganıyla 30 yıldır her kesimi, her yaştan izleyiciyi kucaklayan, Türk televizyon tarihinde öncü televizyon kanalı olan Kanal D ekran başındaki başarısını sosyal medyada da sürdürüyor. Sosyal medya ölçümleme, raporlama ve analiz platformu BoomSocial verilerine göre Kanal D’nin sosyal medya hesapları, instagram facebook ve Twitter’da yer alan rakiplerine kıyasla etkileşim oranında birinci oldu.

19 Aralık 1993’te yayın hayatına başlayan, ulusal ve uluslararası platformda sayısız başarıya ve pek çok ilke imza atan “Türkiye’nin Kanalı” Kanal D, 30 yıldır heyecan dolu dizi ve programlarıyla adından başarıyla söz ettirirken, yeni sezonda da ekrana getireceği sürpriz yapımlarıyla iddiasını sürdürecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.