Kadir İnanır ve Aybüke Pusat ”Kapı”yı aralıyor

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Kadir İnanır’ın 6 yıl aradan sonra kamera karşısına geçtiği ‘Kapı’ filminin çekimleri Mardin’de start aldı.

En son 2012 yılında ‘Elveda Katya’ filminde rol alan usta oyuncu Kadir İnanır, 6 yıl aradan sonra yeniden film çekiyor. ‘Kapı’ isimli sinema filminde efsane isme Vahide Perçin, Timur Acar ve Aybüke Pusat eşlik ediyor. Senaryosunu Filiz Üstün Durak’ın yazdığı, Nihat Durak’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri Mardin’de başlayıp Konya Beyşehir, Almanya ve İstanbul’da devam edecek. Midyatlı Süryani bir ailenin günümüzde geçen hikâyesini anlatan Kapı’nın oyuncu kadrosunda konuk sanatçı olarak Erdal Beşikçioğlu da yer alıyor. 1,5 ayda çekilmesi planlanan sinema filminin 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.