Kadir İnanır, Elçin Sangu’nun ‘pahalı amele’ sözüne cevap verdi

Kadir İnanır, önceki gün gittiği bir AVM’de görüntülendi. Hayranlarının yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan usta isim, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmedi. İnanır, kendisini görüntüleyen muhabirlere dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Bu sezon ‘9 Kere Leyla’ filmiyle beyaz perdede yer alacak olan güzel oyuncu, dizi projesinin bu sene olmayacağını söyleyip, “Bu sene dizi projem yok. Televizyon bizim istediğimiz şartları sağlayamadığı için, 150 dakika iş çekmek istemiyoruz. Ticaret yapıyoruz herkes bilincinde ama 150 dakika çok fazla, kimsenin sandığı gibi pırıltılı bir durum yok. Ben hep diyorum biz pahalı ameleleriz” diyerek dizi saatlerinin uzunluğuna sitem etmişti.

Elçin Sangu‘nun dizi oyuncuları için, ‘Pahalı amele’ sözlerine katılmayan Kadir İnanır, “Öyle bir şey olur mu, daha baştan söyledik. Setlerin bu kadar uzun süreni olmaz, geri dönüşünün çok kötü olacağını ben bunu üç dört sene evvel de söyledim. Yani yabancıya film satıyoruz, bizim bir gece de oynadığımız diziyi onlar üç bölüm yapıp oynatıyor. Orada da zarardayız yani” ifadelerinde bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.