Justin Timberlake ile evli olan Jessica Biel’den ilginç itiraf

Gösteri dünyasının ünlü çiftlerinden biri hakkında ilginç gerçekler ortaya çıktı.

2012 yılından beri Justin Timberlake ile evli olan Jessica Biel, Timberlake ile flört ettikleri dönemde öpüşmek için bile çok uzun süre beklediklerini söyledi.

34 yaşındaki Biel, James Corden’ın sunduğu sohbet programına konuk oldu. Güzel oyuncu, Timberlake ile ilişkilerinin başladığı ilk dönemleri ayrıntısıyla anlattı.

“Biz ilişkimiz başladığında uzun süre öpüşmedik bile. Çünkü Justin turnedeydi. Biz de liseli gençler gibi telefonda saatlerce konuşuyorduk” diye anlattı Biel o dönemleri.

Justin Timberlake ile Jessica Biel, 2012 yılında evlendi. İki yıl önce de oğulları Silas dünyaya geldi. Timberlake ve Biel, gösteri dünyasının en uyumlu çiftlerinden biri.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.