Jessica May, Eskişehir’de düzenlenen söyleşide hayranlarıyla bir araya geldi

Eskişehirliler Jessica May’i çok sevdi

Özdilek Ev Tekstili’nin reklam yüzü olan ve son olarak 2019 – 2020 / Sonbahar – Kış yeni sezon çekimlerinde yer alan Brezilyalı Oyuncu Jessica May, Özdilek Eskişehir’de düzenlenen söyleşide hayranlarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren Dert Bende filminin Cinetime ÖzdilekPark İstanbul’ da gerçekleşen galasına katılan güzel yıldız, gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterek sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Doğup büyüdüğü Brezilya’dan Türkiye’ye uzanan keyifli hikayesini Özdilek Eskişehir misafirleriyle paylaşan Jessica May, kendisine yönetilen “Türk yemekleriyle aranız nasıl?” sorusuna karşılık “Türk yemeklerine bayılıyorum. Eşim Karadenizli olduğu için kendim de mıhlama yapmayı öğrendim. Zayıf olduğuma bakmayın yemek yemeyi çok seviyorum.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.