Kerem Bürsin’den Nilperi Şahinkaya açıklaması!

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ‘Yaşamayanlar’ dizisindeki rol arkadaşı Nilperi Şahinkaya için yaptığı açıklamalar magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Bursin’den konuyla ilgili yeni açıklama geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” kameralarına konuşan Kerem Bürsin şunları söyledi:

“O haberler çıktığında burada değildim. Olay nerelere geldi. Nilperi benim ekran önünde aşkım, ona aşığım! Onunla çalışmak acayip keyifli bayılıyorum ona ilk projemizden beri ona hayran kaldım. İnanılmaz bir partner onunla her zaman çalışmak isterim.

Kerem Bürsin, ‘Yaşamayanlar’daki partneri Nilperi Şahinkaya hakkında, “O başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da “Gel beni öp” diyordu” ifadelerini kullanmıştı.

Nilperi Şahinkaya’dan Kerem Bürsin’e soğan sarımsak cevabı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.