Jessica May: İlk görüşte aşık olanlardanım

Fotoğrafçı Hüseyin Kara ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Jessica May bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Jessica May, eşi Hüseyin Kara hakkında konuşurken “İlk görüşte aşık oldum” ifadelerine yer verdi.

Yeni Gelin dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Brezilyalı oyuncu Jessica May, Gardırop Magazin dergisine özel açıklamalarda bulundu. Fotoğrafçı Hüseyin Kara ile mutlu bir evliliği olan ve kısa bir süre önce Türk vatandaşlığı alan Jessica May, eşiyle ilgili şunları söyledi:

blank

“İlk görüşte aşık olanlardanım. Aşk; sadık kalmayı ve fedakar olmayı istiyor. Her şeyin başlangıç noktası gibi. Doğru kişiyi bulursanız, yaşama sevinci katar. İnsan ruhunu genç tutar.”

Ünlü olmaktan söz eden May, “Tanınan biri olmak bazen kapıların daha kolay açılmasını sağlıyor. Ama sürekli dikkatli olmanız gerekiyor. Hem zor hem güzel.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.