İzmir depreminde mucizenin adı İdil Şirin!

İzmir’deki depremin ardından yıkılan Emrah Apartmanı’nda 58 saat sonra bir kız çocuğuna ulaşıldı. İki kadın ve bir kız çocuğuna daha ulaşılmaya çalışılıyor.

YouTube video

İzmir’de 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. AFAD, hayatını kaybedenlerin sayısının 69’a yükseldiğini, yaralıların ise 949’a ulaştığını duyurdu. Depremde en çok hasar alan yerlerin İzmir’in Seferihisar ve Bayraklı ilçeleri olduğu görülürken, artçı depremler de sürüyor.

Bayraklı’da bulunan Emrah Apartmanı’ndaki arama kurtarma faaliyetlerini gerçekleştiren ekipler, dinleme yaptığı sırada bir kişinin sesini duydu. Arama kurtarma ekipleri Emrah Apartmanı’nda 58 saat sonra bir kız çocuğuna ulaştı. 58 saat sonra kurtarılan kişinin enkaz altında kalan iki kardeşten 14 yaşındaki İdil Şirin olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.