“İyi Günde Kötü Günde” dizisi final yapan diziler arasında yerini aldı

İddialı yapımlar arasında yer alan Star TV dizisi de yeni sezonda reyting kurbanı oldu. Hayranlarını üzen final kararı geldi.

Televizyon ekranlarında dizilerin kıyasıya reyting yarışları sürerken bazı yapımlar için kötü haberler gelmeye başladı. Yeni sezonun başlamasıyla devam eden diziler yaz sezonunda başlayan dizilerin ayağını kaydırdı. Seyirci, devam eden dizilerine döndü ve yeni başlayan dizilerin reytinglerindeki düşüşler final kararı verdirtti.

Star TV’de başlayan, Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi de final yapan yeni diziler arasında yerini aldı. Star TV’de yayınlanan 03 Medya imzalı dizi 6. bölümde ekrana veda edecek.

İyi Günde Kötü Günde
İyi Günde Kötü Günde

Melek Balekoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Aksel Bonfil’in kaleme aldığı dizi için sözleşmesinin uzatılmamasına karar verildi.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin konusu:

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen) Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.

İyi Günde Kötü Günde dizinin oyuncu kadrosunda: Elçin Sangu, Ozan Dolunay, Yasemin Allen, Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Ali Yağcı, Sinan Albayrak, Hande Yılmaz, Deniz Işın, Tugay Erdoğan yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.