İvana Sert nafakanın yüzde 300 artırılması için dava açtı

İvana Sert, eski eşi Yurdal Sert’in ödediği 5 bin TL nafakanın yüzde 300 artırılması için dava açtı. Sert, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İvana Sert, Moda Ödülleri Töreni’nde “Yılın Moda İkonu” seçildi. Sert, geceye geçen yazdan beri beraber olduğu Sezer Dermenci’yle katıldı.

Eski eşi Yurdal Sert’in ödediği aylık 5 bin TL nafakanın 15 bin TL’ye çıkarılması için mahkemeye başvuran ünlü modacı “Oğlum Ateş’in okul ücreti çok yüksek” dedi.

ELEŞTİRİLERE KULAK ASMIYOR

İvana Sert’e nafakanın yüzde 300 artırılması talebine sosyal medyadan tepki yağdığı hatırlatıldı.

Son yıllarda kendi adına çıkardığı kozmetik ürünleriyle ticarete atılan Sert, pandemi nedeniyle müzik çalışmalarına ara verdiğini belirtti. Ünlü modacı kendisine yöneltilen eleştirilere de kulak asmadığını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.