İTÜ’lüler Birliği Derneği, Doğa Koleji devrine itiraz etti!

İTÜ’lüler Birliği Derneği, Doğa Koleji’ndeki devir işlemlerine itiraz ettiklerini belirtti.

İTÜ’ İzmir Mezunlar Derneği Başkanı Süreyya Karaman yaptığı yazılı açıklamada Doğa Koleji’nin devir işlemlerine itiraz ettiklerini belirterek “Özel Doğa kolejlerinin (yaklaşık 400 okul 80.000 öğrenci) İTÜ tarafından devir alınması gündemde.

İzmir’deki liselerden her yıl ortalama 250 öğrenci Üniversitemizi kazanmakta. Ancak bugüne kadar son 4 yıl içinde bu gruba ait liselerden mezun herhangi bir öğrenci üniversitemizi kazanamadı. Bu eğitim kurumlarının eğitim seviyesinin ve bu öğrenci çokluğunu barındıran bir özel okul işletmeciliğinin üniversitemizin saygınlığına ciddi zarar verebileceği endişesi taşımaktayız” dedi.

blank

Doğa Koleji’nin İTÜ Vakfı tarafından satın alınmasına ilişkin imzalar atıldı mı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.