İŞTE! Zerrin Özer’in eşi hakkında şok belge

“Beyaz Magazin” Pınar Ergüner moderatörlüğünde Sinem Yıldız ve Canan Danyıldız’ın yorumlarıyla gündeme damga vuruyor.

61 yaşındaki Zerrin Özer 34 yaşındaki Murat Akıncı isimli sevgilisiyle evlenir evlenmez ortaya çıkan şok iddialar gündemde deprem etkisi yaratmıştı. Adnan Oktar’ın müridi olduğu ortaya çıkan Murat Akıncı onlarca kişi tarafından dolandırıcılıkla suçlanmış, skandal iddialar karşısında Zerrin Özer ise hastanelik olmuştu.

ZERRİN ÖZER BOŞANMAKTAN VAZ MI GEÇTİ?

Zerrin Özer’in eşine boşanma davası açtığı konuşulurken Beyaz Magazin’in ortaya çıkardığı bomba belge kafaları karıştırdı.

ZERRİN ÖZER’İN EŞİNE TAKİPSİZLİK KARARI!

Zerrin Özer’in dolandırıcılıkla suçlanan eşine takipsizlik kararı verildi. Ünlülerin menajeri Özgür Aras ise Beyaz Magazin’in canlı yayın konuğuydu. Zerrin Özer’in evliliğiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Özgür Aras, “bu adam Zerrin Özer’i mutlu etti. Hiçbirimiz hayatımızda hata yapmıyor muyuz” dedi. O sırada canlı yayında Özgür Aras’a gelen mesaj şoke etti. Çünkü iddialara göre Murat Akıncı’yı dolandırıcılıkla suçlayan kadın sahte kimlik kullanıyormuş.

ZERRİN ÖZER’İN EŞİNE İFTİRA MI ATILDI?

Peş peşe ortaya çıkan iddialar kafaları iyice karıştırdı ve gözler yeniden Zerrin Özer’den gelecek hamleye çevrildi.

https://www.youtube.com/watch?v=6ZtsD5mA8fg

Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.