Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

Zerrin Özer dün akşam fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz pazar günü Zekeriyaköy’deki evinde Murat Akıncı’yla evlenen, daha sonra Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla boşanma kararı almıştı. Menajeri, Zerrin Özer’in Salı gecesi yüksek tansiyon ve baygınlık geçirmesi sebebiyle hastanelik olduğunu duyurdu.
Güneş’ten Tolga Aslan’ın haberine görü Maslak Acıbadem Hastanesi’ne yüksek tansiyon ve baygınlık geçirmesi şikayetiyle hastaneye kaldırılan Özer’in menajeri Kemal Aslan ilk açıklamayı yaptı. Aslan, “Zerrin Hanım iki üç gündür büyük hüzüntü içerisinde. Evde bayılmış. Krize girmiş. Yardımcıları bulmuş kendisini. Tansiyonu yükseliyor sürekli. 112 ambulansla buraya getirildi. Doktorlar tansiyonunu düşürüyor ama tekrar çıkıyor. 3-4 saattir buradayız” dedi.

ŞOK! Zerrin Özer’in eşi Adnan Oktar’ın müridi çıktı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.