İŞTE! The Walking Dead 9. sezon tarihi

The Walking Dead 9. sezon ne zaman başlıyor? İşte The Walking Dead yeni sezon tarihi açıklandı. Yaşayan ölülerin ele geçirdiği dünyada ayakta kalmaya çalışan bir grup insanın hikayesini anlatan The Walking Dead dizisi dünyada bir kasırga gibi esmişti. Hayranları 9. sezonu merakla bekliyordu.

The Walking Dead 9. sezon ne zaman başlıyor? The Walking Dead yeni sezon tarihi açıklandı. Merakla beklenen The Walking Dead dizisinin 9. sezonunun 10 Şubat’ta seyirciyle buluşacağı açıklandı.

Sekizinci sezonda ciddi bir reyting kaybı yaşayan The Walking Dead’de baş yazarlık görevini Angela Kang’in üstlenmesiyle birlikte gerçekleşen değişim, yeni karelerde de ortaya çıktı.

Zaman atlaması yapılan dizide aradan geçen zamanla Rick Grimes’ın tarzı değişiyor, oğlu Carl’ın kaybını kabulleniyor.

TWD 9. SEZON 9 EKİM 2019’DA NETFLİX TÜRKİYE’DE!

The Walking Dead 9. sezon bölümleri 9 Ekim 2019’dan itibaren Netflix Türkiye kütüphanesindeki yerini alacak.

Kullanılabilir kaynakların sayısında da ciddi bir azalmanın söz konusu olduğu yeni hikayede, artık araba ve benzin bulunamadığı için at arabaları kullanılıyor.

The Walking Dead’in 9 . sezon afişi de geçtiğimiz ay yayınlanmıştı.

Frank Darabont tarafından geliştirilen Amerikan dizisinin hikayesi, Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard’ın aynı adlı çizgi romanına dayanıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.