Cem Yılmaz, Netflix’te yayına giren yeni filmi Do Not Disturb için yapay zeka kullandı

Cem Yılmaz’ın bugün Netflix’te yayına giren yeni filmi Do Not Disturb’ün tanıtımı için yapay zeka teknolojisine yaptırdığı görsel hikaye taslaklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yılmaz paylaşımına “Do not Dısturb film öncesi yapay zeka taslaklarım…I do this sport” notunu düştü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Netflix’te bugün (29 Eylül) yayına giren son filmi “Do Not Disturb”ün hazırlık aşamasında yapay zekaya filmin görsel hikaye taslaklarını (storyboard) yaptırdı.

Yılmaz, yeni filminin tanıtımını ve yapay zeka görsellerini soysal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yılmaz, “Do not Dısturb film öncesi yapay zeka taslaklarım…I do this sport” notunu düştü.

FİLMİN KONUSU
Ayzek, geçimini vapurlarda garsonluk yaparak geçiren bir adamdır. Pandemi döneminde işsiz kalan Ayzek, bir süre sonra bir otelde iş bulur. Gece vardiyasında çalışmaya başlayan Ayzek, ilk gecesinde kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.