İstanbul pistlerinde de adından söz ettirecek

Türkiye’de yapımcı ortağı ve oyuncusu olduğu Shame filmiyle adını duyuran İngiliz iş adamı Sam Reklaw, Türkiye’de çekeceği iki projesi ve yarış pilotluğu tecrübesiyle İstanbul pistlerinde de adından söz ettirecek.

Tokyo’dan Madrid’e İstanbul aktarmalı uçarken İstanbul’a hayran kalan İngiliz iş adamı, sonra gelip Türkiye’de İngilizce olarak çekilen filme yapımcı oldu. Ardından İngilizce bilen oyuncu ihtiyacı olunca aynı filmde oyunculuk da yaptı.

Korku-gerilim türünde senaryosu ve yönetmenliği Kayhan Başoğlu’na ait ‘Shame’ filmi Kasım’da vizyona girecek.
Türkiye’de bir kara komedi filmi ve Göbeklitepe’de belgesel çekmeyi hedefleyen İngiliz iş adamı Sam Reklaw; Nisan 2022’de, Intercity Platinum Cup olarak bilinen Turkish Caterham Challenge serisinde yarışacak.

blank

Caterham Serisi’ne yabancı olmayan Reklaw, takım arkadaşı Javier Rincon ile birlikte 2018 Latam Şampiyonası’nı kazandı.
2016 ve 2017 sezonlarında yarışmacı olan Reklaw, hem İngiliz hem de Fransız Caterham Şampiyonları Mike Hart ve Henry Bizet ve David Mendez (6 Saat Bogota Yarışı Kazanan) gibi sürücülerden önde bitirdi

DÜNYADA ÇOK KEZ YARIŞAN SAM REKLAW, TÜRK MOTOR SPORLARINDA İLK KEZ PİSTE ÇIKACAK!

Birçok motor yarışına katılan yarış pilotu Reklaw, Nisan 2022’de, İstanbul’da yarışa katılacağı ve bu, Türk motor sporlarındaki ilk çıkışı olacağı için heyecanlı ve mutlu.
“İstanbul benim için yeni bir pist. Bu yüzden öğrenmesi biraz pratik gerektirecek ama en azından 40’tan fazla yarışmaya katıldığım için iyi biliyorum. Türk Caterham’ları da aynı olacak. Bu yıl Bogota’ya geri döneceğim ve 6 saatlik yarışta 5. kez yarışacağım. Bölgedeki en prestijli yarış ve geçmişte Juan Pablo Montoya, Oscar Tunjo, Juan Gonzalez ve Gustavo Yacaman gibi büyük sürücüler tarafından kazanıldı. En iyi derecem ikincilik oldu ve adımı kazananlar listesine eklemek istiyorum.”

Platinum Cup, Formula 1 Türkiye Grand Prix, WTCC, LeMans 1000km ve DTM’ye ev sahipliği yapan Intercity İstanbul Park yarış pistinde gerçekleşiyor. Bernie Ecclestone tarafından “Dünyanın En İyi Yarış Pisti” olarak adlandırılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.