Işın Karaca’yı kına gecesinde ünlü sanaçtılar ve ailesi yalnız bırakmadı

Türk pop müziğinin en özel yorumcularından Işın Karaca, üç yıldan beri aynı yastığa baş koyduğu, aynı hayat yolculuğunun içinde beraber yürüdüğü Tuğrul Odabaş ile 28 Aralık Çarşamba akşamı dünyaevine girmek için nikah masasına oturuyor.
Karaca, nikah öncesi Ataşehir Radison Blue Hotel’de 100 kişilik davetli topluluğun katılımı ile özel bir kına gecesi düzenledi. Tüm hazırlıkları ile haftalardır bizzat kendi ilgilenen Işın Karaca’yı, yakın dostları Demet Akalın, Cansu, Yıldız Asyalı, Elif Karlı yalnız bırakmadı. Işın Karaca kına gecesi için üstü taşlarla kaplı özel tasarım bir kaftan giydi. Davetlilere de gece için kırmızı kaftanlar, kırmızı duvaklar ve beyaz yelpaze verildi.” Yeniden dünyaevine gireceğim için çok heyecanlıyız. Bu duyguyu anlatamıyorum. Ömrümün sonuna kadar güveneceğim, adam gibi adamdır Tuğrul. Zor günlerimiz oldu ve birlikte üstesinden geldik. Biz evimizde huzurlu ve mutluyuz. Kızım ve ailem de kendisini çok seviyor” diyen Işın Karaca kınayı yaktıktan sonra; kızı Mia, annesi Şeniz Büyükkaraca ve ananesi ile objektiflere poz verdi. Kına’nın ilerleyen saatlerinde Tuğrul Odabaş, Okan Kurt, Cenk Torun salona gelerek gecenin sürprizini yaptılar.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.