GECE’den sürpriz şarkı: Tik Tak

GECE, son albümü Kalbe Kördüğüm’le ilgiyi üzerinde tutarken, son dönemde sosyal medya hesaplarından yaptıkları yeni kayıt paylaşımlarıyla da merak uyandırmıştı. Grup, yeni bir şarkıyla dinleyicilerin bu heyecanlı bekleyişini sonlandırıyor.

Sözü ve müziği Can Baydar’a, düzenlemesi GECE ve Ozan Tügen’e ait Tik Tak, tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu. Ecem Arıcan tarafından hazırlanan Tik Tak şarkısının lirik videosu da bugün yayında.

blank

Olmazları olduran bir festival markası olan İstanbul Blue Night ve Sony Music Türkiye işbirliğiyle yaratılan, alternatif müzikle uğraşan gençleri desteklemek ve onları kitlelerle buluşturmak amacıyla hayata geçen, yepyeni müzik hareketi İstanbul Blue Night Records, ilk adımını müzik yolculuklarıyla ve üretimleriyle ilham veren GECE ile atıyor.

Vokalde ve gitarda Can Baydar, bas gitarda Gökçe Balaban, davulda Eren Çilalioğlu, yaylı ve tuşlu aranjmanında Ozan Tügen’in tınılarını duyduğumuz Tik Tak şarkısının yaylıları ise İstanbul Strings tarafından kaydedildi. Prodüktörlüğünü GECE ve Ozan Tügen’in üstlendiği şarkının miksini Cihan Barış, masteringini ise Pieter Snapper üstlendi.

Projenin bir heyecan verici sürprizi daha bulunuyor. Tik Tak single’ı, aynı zamanda şarkının E.B tarafından yapılan yeniden yorumuyla birlikte plak formatında Ocak 2017’de raflardaki yerini alacak.

Hızla büyüyen dinleyici kitlesiyle alternatif rock müziğin en önemli temsilcilerinden biri haline gelen; pop, indie ve rock soundlarını kendi tavrıyla harmanlayarak sıradışı müzikal kimliğini iyice belirginleştiren GECE, Tik Tak şarkısına çektiği klibi İstanbul Blue Night Records’un YouTube kanalından müzikseverlerle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.