Işın Karaca eski eşi Tuğrul Odabaş’a ateş püskürdü!

Tuğrul Odabaş’tan sürpriz bir kararla ayrılan şarkıcı Işın Karaca, katıldığı bir magazin programında boşanırken imzaladığı protokolü anlattı.

Tuğrul Odabaş’tan boşandıktan kısa süre sonra müzisyen Can Yapıcıoğlu’yla aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Işın Karaca, 2. Sayfa programına konuk oldu. Karaca, eski eşi Tuğrul Odabaş hakkında çarpıcı sözler sarf etti. İşte Işın Karaca’nın o açıklamaları…

“Tuğrul’un SGK’sı dahil, tüm faturalarını ödüyorum. Sahip olduğum 12 atı Tuğrul’a hibe ettim. Atların bakımı bende… Atların aylık masrafı 20-25 bin TL civarında… Yavrulara ilk 6 ay para vermiyorsun zaten

blank
Tuğrul Odabaş – Işın Karaca

12 maddelik bir boşanma protokolü yaptık. Benim huyum bu, gitmem gereken bir yerden hemen giderim.

Boşanma protokolü geldi, pazar akşamı. Tuğrul’a ‘Pazartesi imzala’ dedim, ‘Noterde buluşalım benim de isteklerim var’ dedi. Noterde buluştuk, imzaladım ve çıktım. Zaten orada her şey bitti. Son kalanlar da… ‘Bana güvenmiyor musun?’ dedim. ‘Hayır’ dedi. İplerim koptu.

Atlar dışında bir işi yok. Evin bütün ihtiyaçlarını da ben karşılıyordum. Onun tek görevi Mia ile ilgilenmekti. Bir süre sonra kabuk bağlıyorsun. Kabuk bağlamak ne kadar tehlikeli biliyor musun? ‘Seni seviyorum’ demekle, sevmek mi olur?

Tuğrul lafları çok güzel çevirirdi. Bitti gitti. Düşünmüyorum bile… Ben o gece karar verdiğimde annemin koynunda ağladım. Rahatlama ağlamasıydı, pişmanlık değil.

Kardeşim Akın bana her işten sonra kalem kalem fatura getirir. Bakmam bile… Tuğrul da birkaç kez bir şey getirdi. ‘Atlar iyi mi, yaşıyorlar mı? Tamam, çok güzel şahane’ dedim… Ben o kitabı kapatırken ‘yaşadım ve bitti’ diyerek kapatıyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.