Işın Karaca, Demet Akalın, Seren Serengil ve Kerimcan Durmaz hakkında konuştu

Işın Karaca, geçtiğimiz Salı günü Kafa Radyo’da katıldığı Pınarating programında yeni single çalışması hakkında konuştu.

Ödül törenlerine uzun zamandır katılmadığını belirten Karaca, gelişen teknolojiyle hayatımıza giren Youtube ve youtuberlara eleştiri getirdi. Karaca, Türkiye’de ilk kez yapılacak olan görsel albümünün hazırlıklarına başladığını söyledi. Daha önce çalıştıkları şirketlere, sanatçıların dijital haklarını sürekli sattıkları ve tıklanmalarını sıfırladıklarını dile getirerek sitemde bulundu. Sosyal Medyada son zamanda yayınlanan paylaşımların kalitesindeki düşüşleri ve bunun sebep olduğu durumları eleştiren Karaca, yaptığı bazı yorumlardan sonra “Sustukça beni hasta edeceğine konuşayım onları etsin” açıklamasında bulundu.

Işın Karaca, 7 Mayıs Salı günü Kafa Radyo, Pınarating programında samimi açıklamalarda bulundu.

15 yıldır hiçbir ödül törenine katılmadım

15 yıldır hiçbir ödül törenine katılmadığını belirten sanatçı, “Artık net net konuşuyorum o günler geçti” dedi. Tutunamadım parçasıyla 1.5 milyona ulaşmasına rağmen, Kral Tv ödüllerinde “En İyi Çıkış Yapan Kadın” ödülünün Foolish Casanova parçasıyla Petek Dinçöz’e verildiğini, bunun kendisine yapılmış bir haksızlık olduğunu söyledi. Törende bulunan Sertap Erener ve Teoman’ın da buna anlam veremediğini ve tepki gösterdiğini söyleyen Karaca, “Onlara da söyledim, uzun yıllar sonra bunu zevkle anlatacağım dedim o gün bugünmüş.” dedi.

Tıklanmayla ilgilenmiyorum

Işın Karaca, “Türkiye müzik sektörü çok önceden rahmetli oldu. Emek hırsızlarına, markamın küçük düşürülmesine, sen değer görürken bizim değerlerimizin yokmuş gibi gösterilmesine, haksız rekabete ben bunlara karşıyım. Bu bu kadar tıklandı, bunu buna söylemiştir diye söyleniyor. Youtuber, influencer hiç biriyle ilgilenmiyorum. Bu yarış, bir Numara ben olacağım, bu kavga niye ? Müziğe ve müzisyene sahip çıktıklarını düşündüğünü dile getirip bütün radyoculara teşekkür etti. Düşmanlarımın çok olduğunu biliyorum, o kocaman koltuklarda, sıfatsız bir şekilde oturup oradan bir şeyler yönetmek çok kolay. Hiç kimse gerçek sanatın ve müzisyenin önünde duramaz.” dedi.

blank

Arabesk şarkılar için görsel albüm hazırlıyorum

Işın Karaca “Bu yaz neler yapacaksın?” sorusuna “Bu yaz bir şeyler yok ama Türkiye’nin ilk görsel albümünü hazırlıyorum” cevabını verdi. Hazırlığını yaptığı albümünü, “Arabesk şarkıları görselle harmanlayıp, dostlarımı yanıma alıp, gerçek sentezler oluşturabileceğim, dünden bugüne arabeski anlatan görsel bir albüm hazırlıyorum”şeklinde anlattı.

Yapım şirketlerine sitem

Işın Karaca, daha önce çalıştıkları şirketlere, “Ne yapıyorsam artık kendime yapıyorum. Bugüne kadar şirketler dijital haklarımızı sattıkları, sürekli tıklanmalarımızı sıfırladıkları için..” siteminde bulundu.

Seren Serengil’i bir programa aldılar mı?

Işın karaca, Kafa Radyo’da Pınarating programında Seren Serengil’in programından söz edilirken “Onu sonunda bir programa aldılar mı ?” yanıtını verdi.

Demet Akalın’la küs değiliz

Karaca, Demet Akalın’ın ona instagram üzerinde attığı like üzerine çıkan “Barıştılar mı?” haberlerine “Ne küsmesi, biz bunlara popüler kültür zehirlenmesi diyoruz işte” yorumunu getirdi.

Bir şey beceremiyorsun, cahilsin

Işın Karaca Kafa Radyo’da Pınarating programında her şeyin çok fazla normalleştirildiğinden bahsederek “Televizyonda oturanlara bakıyorum, uzanmışlar koltuğa. Yurtdışında ki programlarıda mı seyretmiyorsunuz? Bir şey beceremiyorsun, bir öğrenimin yok, cahilsin, bari izle papağanlık yap, onların yaptığı gibi yapmaya çalış, en azından seni bir şeyler sanalım. Ben ailemden böyle görmedim, babam ayaklarımın altını görmemiştir. diyerek saygı algısına eleştiri getirdi.

İnsanlar Kerimcan Durmaz’a dava açmakta haklılar

Sosyal medyada paylaşımıyla olay olan Kerimcan Durmaz’ın paylaşımını üstü kapalı bir şekilde isim vermeden eleştirdi. “Ahlaki değeri düşük bir hareket olarak ele aldığını söyleyen Karaca, benim kızım onu görmemeli, ne münasebet ? Sen benim çocuklarımın cinsel gelişimini bozamazsın. İnsanlar dava açmakta haklılar. İki özürle geçebilecek bir durum değil bu.” diyerek sert bir eleştiri getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.