Siccin 6’dan saygı afişi

Korku filmlerinin usta ismi Alper Mestçi’nin yeni filmi Siccin 6’nın çekimleri tamamlandı.

İlk bilgilerinin basınla paylaşıldığı filmin ilk afişiyse; 16 Şubat’ta henüz 41 yaşındayken hayatını kaybeden, Siccin serisinin son üç filminin afişlerini de tasarlayan grafik sanatçısı Fuat Şanlı anısına yayınlandı. Siccin 6’nın ilk afişinde; Şanlı’nın fotoğrafı ve imzası, tasarladığı Siccin serisine ait afişlerle birlikte yer aldı.

Türkiye’nin en çok korku filmi çeken yönetmeni Alper Mestçi’nin senaryosuna da imza attığı Siccin 6’nın yapımcılığını Muhteşem Tözüm üstlenirken, dağıtımını ise TME Films gerçekleştirecek. Filmin oyuncu kadrosunda; Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar, Fatih Murat Teke, Sibel Aytan, Hüseyin Taş, Gönül Ürer, Deniz Kiziroğlu, Cemre Kiziroğlu, Ergin Kılıkçıer ve Kurtuluş Şakirağaoğlu gibi isimler yer alırken, Mestçi’nin bir kez daha geçmiş serilerden tanıdık isimleri tercih etmiş olması da dikkat çekiyor. Siccin 6’nın görüntü yönetmeni Sami Saydan olurken filmin kurgusu ise Okan Sarul’a emanet edildi, filmin müziklerdeyse Reşit Gözdamla’nın imzası bulunuyor.

Çekimlerin dört haftada Nevşehir’in Ürgüp, Avanos ve Özkonak ilçeleri ile Aksaray’ın Yaprakhisar köyünde gerçekleştiği Siccin 6 vizyon tarihi olan 9 Ağustos 2019’da gerçek korkuyu sinema salonlarına taşıyacak.

blank

SİCCİN 6 Künye:

Yapım: Muhteşem Film

Dağıtım: TME Films

Vizyon Tarihi: 9 Ağustos 2019

Oyuncular: Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar, Fatih Murat Teke, Sibel Aytan, Hüseyin Taş, Gönül Ürer, Deniz Kiziroğlu, Cemre Kiziroğlu, Ergin Kılıkçıer ve Kurtuluş Şakirağaoğlu

Kurgu: Okan Sarul

Müzik: Reşit Gözdamla

Görüntü Yönetmeni: Sami Saydan

Yapımcı: Muhteşem Tözüm

Senaryo & Yönetmen: Alper Mestçi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.