İrem Derici’ye Kıbrıs’ta büyük ilgi

Merit Lefkoşa Hotel, yeni albümü “Dantel” ile müzik listelerine iddialı bir giriş yapan İrem Derici’yi iki gece üst üste ağırladı. Gelen yoğun talep üzerine 22 ve 23 Nisan’da Merit Lefkoşa Hotel’de sevilen şarkılarını seslendiren İrem Derici, sahnede yeni klip müjdesi de verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kıbrıs’ta sahne almanın mutluluğunu yaşadığını belirten İrem Derici; “Çocukken gösterilerde ön planda olmak yerine her zaman yaramazlıklarımla adımdan söz ettirirdim. Erkeklerle futbol oynardım, hatta işaret parmağımı bir futbol maçında kırmıştım. Büyüdükçe biraz daha sakinleştim tabi” dedi.

Hareketli parçalarıyla konuklarını coşturan İrem Derici, yeni çekeceği klip hakkında da bilgi verdi. İrem Derici, “Yazın gelmesini heyecanla bekliyorum, çünkü yağmur yüzünden iki kez klip çekimini iptal etmek zorunda kaldık. “Evlenmene Bak” adlı şarkım için Sinan Akçıl ile kamera karşısına geçeceğiz. Klipte evlenmekten kaçan bir gelini canlandıracağım ve gelinlik giyeceğim. Sinan ise kaslı kamyon şoförünü canlandıracak” dedi.

Verdiği kilolarla da dikkat çeken İrem Derici, ”Kilo verdim fakat şimdide sıkılaşmak gerekiyor. Bunun için en kısa sürede spora başlayacağım. Yaşlanmayı engelleyen ve vücudun sıkılaşmasına yardımcı olan pilates yapmayı planlıyorum. Arkadaşlarım pilates yaparak başarılı oldu. Ben de en yakın zamanda spor yapanlar arasında yerimi alacağım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.