İdo Tatlıses ilk albümü ‘Çünkü’yle müzikseverlerin karşısında

Kariyeri boyunca paylaştığı 11 single çalışmasıyla radyolarda ve dijital mecralarda önemli bir başarı elde eden İdo, bu başarıyı bir albümle taçlandırdı. 18 aydır üzerinde çalıştığı albümünün heyecanını yaşayan sanatçı, “Albümün benim için tamamlayıcı olacağına inandım. Albüm yapmak, şarkı söyleyen her insan gibi benim de hayalimdi” dedi.

Bugüne kadar hazırladığı single çalışmalarıyla Youtube’da 500 milyon görüntülenmeye ulaşan sanatçı, “Bu sayıyı albümle birlikte bir milyara ulaştırmak istiyorum. Umarım gerçekleşir.” dedi. 8 parçadan oluşan albümde Osman Çetin, Galip Öztürk, Osman Çello, Denizkan Boz, Ahiyan, Yenal Yıldız ve Mustafa Ceceli gibi isimlerle çalışan İdo, 4 şarkının söz ve bestesine de imza attı.

blank

Albümün ilk klibi, aynı zamanda çıkış şarkısı da olan ‘Seveni Bul Da Gel’e çekildi. Onur Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu klip çekimleri Garipçe’de yapıldı. ‘Çünkü’ bugün(02.07.2021) DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.