Türk parasıyla burnunu silen İsrail vatandaşı turist, gözaltına alındı

Bir restoranda hesap ödemeden önce Türk parasıyla burnunu silen ve o anları da kamerayla çekip sosyal medya hesabından paylaşan İsrail vatandaşı bir turist, gözaltına alındı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, restoranda burnunu sildiği Türk Lirası’yla hesap ödeyen ve o anları çektiği videoyla sosyal medyada paylaşan turistle ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, videoyu paylaşan kişinin Filistin asıllı İsrail vatandaşı Mohamad Nader Badarneh olduğunu belirledi.

‘Devlet egemenliği alametlerini aşağılama’ suçundan hakkında gözaltı kararı verilen zanlıyı, ekipler Beşiktaş’ta kaldığı otelde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından şüphelinin, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edileceği belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.