İbrahim Tatlıses’ten Deniz Seki’ye: Davul gibi olmuşsun!

Cumartesi akşamları Star Tv’de yayınlanan İbo Show’da bu hafta Deniz Seki, Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl ve İrem Derici konuk oldu. Yarışmanın sunucusu İbrahim Tatlıses son dönemde zayıflamasıyla gündeme gelen Deniz Seki hakkında söylediği sözlerle olay yarattı. Tatlıses Seki’ye “Hani zayıflamıştın? Davul gibi olmuşsun!” sözlerini söyledi.

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla magazin gündeminden düşmeyen Deniz Seki İbrahim Tatlıses’in programına konuk oldu. Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl ve İrem Derici gibi isimlerin yer aldığı programda İbrahim Tatlıses’in sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Deniz Seki sosyal medyada da gündem oldu.

“HANİ ZAYIFLAMIŞTIN?”

Verdiği kilolarla adından söz ettiren Deniz Seki İbrahim Tatlıses’in sözleri karşısında adeta şoke oldu. İbrahim Tatlıses’den Deniz Seki’yi “Hani zayıflamıştın! Davul gibi olmuşsun!” sözleriyle şakayla karışık göndermede bulundu.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.