Robert De Niro eski eşine para yetiştirmekte zorlanıyor!

Amerikalı oyuncu Robert De Niro eski eşi Grace Hightower’ın fazla harcamalarına yetişemiyor. Son olarak 2019 yılında rol aldığı “The Irishman” filmiyle adından söz ettiren usta oyuncu Robert De Niro ayrıldığı eşi Grace Hightower’ın harcamaları nedeniyle zor bir dönem geçiriyor.

Hollywood’un en deneyimli yüzlerinden Robert De Niro’nun ayrıldığı eşi Grace Hightower’ın aşırı savurgan yaşam tarzına yetişmek için ölesiye çalıştığı iddia edildi. De Niro ‘nun avukatı, mahkemede yaptığı açıklamada Hightower’ın Britanyalı moda tasarımcısı Stella McCartney’nin ürünlerine ve fiyatı 1 milyon doları aşan elmas yüzüklere büyük bir “açlık” duyduğunu, De Niro’yu çok ‘zorladığını’ söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.