İbrahim Tatlıses iş ilanı ile tepki topladı

Eski sağlığına kavuşmaya başlaması ile konser maratonuna 12 yıl sonra kaldığı yerden devam eden İbrahim Tatlıses, yoğunluk nedeniyle asistan için ilan açtı. Tatlıses, ilanda yer verdiği “Eli ayağı düzgün olsun” ifadeleri ile tepki topladı. Paylaşımı kaldırıp yeni bir açıklamada bulunan ünlü türkücü, “Biz iş vermek istiyoruz arayanlar çene çalıyor anlamadım, ben de iptal ettim” ifadelerini kullandı.

YouTube video

Yıllar önce uğradığı silahlı saldırı nedeniyle zor günler geçiren İbrahim Tatlıses, 12 yıl ara verdiği konserlerine yeniden başladı. Tatlıses, yoğun iş temposu nedeniyle bir asistan daha almak isterken Twitter hesabından iş ilanı yayınladı.

blank

Paylaşımına,” Genel müdürüm Şule Hanım’a yardımcı bir asistan arıyorum çünkü benim sahne işlerim de başladığı için her yere yetişemiyor eli ayağı düzgün tahsilli bir bayan arıyorum” yazan Tatlıses, tepkilerin odağı oldu.

Aldığı tepkilerin ardından paylaşımını kaldırıp yeni bir açıklama yayınlayan ünlü türkücü, “Biz iş vermek istiyoruz arayanlar çene çalıyor anlamadım, ben de iptal ettim” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.