İbrahim Tatlıses: Hanımla boşandık yeniden evlenmeyi düşünüyorum

İbrahim Tatlıses bugün sosyal medya hesabından kafaları karıştıran bir paylaşımda bulundu. Tam 7 çocuğu bulunan ve geçtiğimiz günlerde torunlarından birinin çocuğu dünyaya gelen İbrahim Tatlıses, “Hanımla boşandık. Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum” şeklinde bir tweet attı.

İbrahim Tatlıses son dönemde özel hayatı ile sıklıkla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda ağır bir trafik kazası geçiren ve adeta ölümden dönen İbrahim Tatlıses, sağlık durumunda iyileşme sürecinde bulunuyor. Kızlarından Dilan Tatlıses yakın zamanda nikah masasına oturacak olan İbrahim Tatlıses, torunlarından birinin doğan çocuğunu görme sevincini de yaşamıştı.

Oğlu Ahmet Tatlıses ile halen küs olan sanatçı, kaza geçirdiği akşam verdiği konserinde de oğlu İdo ile kızı Dilan’ı barıştırmıştı. İki kardeş bir süredir birbirlerine küslerdi.

İBRAHİM TATLISES’TEN ŞOKE EDEN EVLİLİK PAYLAŞIMI!

Son olarak usta sanatçıdan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Tatlıses, Twitter hesabından evlilik ile alakalı bir paylaşım yaptı. Ünlü sanatçı, “Hanımla boşandık. Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum…” paylaşımında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.