Hatay’da düzenlenen Expo 2022’e usta sanatçı Ferhat Göçer damgasını vurdu

Amfi tiyatroda gerçekleşen ve 5 bin kişinin katıldığı Ferhat Göçer konseri sosyal medyada da yankı uyandırdı. Konser için “Doktor Hatay’ın sesini kıstı” yorumları yapıldı.

Usta sanatçı Ferhat Göçer, Antakya EXPO 2022 alanında müzikseverlerin karşısına çıktı. Antakya amfi tiyatroda gerçekleşen Ferhat Göçer konserine 5 bin kişi katıldı. Geçmişten günümüze sevilen tüm şarkılarını seslendiren usta sanatçı Göçer’e hayranları da hep bir ağızdan eşlik edince unutulmaz bir atmosfere imza atıldı.

blank

Kalabalığın coşkusu ve sevgisine karşılık Ferhat Göçer de yaptığı konuşmada “Hatay’ın harika doğası ve tarihi dokusunun hissettirdiği güzel duygularla sizlerle bir arada olmak çok güzel. Sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum. Bizim coşkumuza aynı şekilde karşılık verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Harikasın Hatay! Sizlerle bir araya gelmemizde emeği geçen tüm Expo 2022 organizasyon sorumluları ve menajerim Esat Kaba’ya da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Expo 2022’de gerçekleşen Ferhat Göçer konseri sosyal medyada da çok konuşuldu. Konser videolarına yapılan yorumlarda en dikkat çeken “Doktor Hatay’ın sesini kıstı” oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.