Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin yeni sezona hızlı girdi!

Son dönemde basketbolcu Cedi Osman ile yaşadığı aşk nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Ebru Şahin, başrol oynadığı Hercai dizisinin çekimleri için Mardin'e gitti. Şahin, at üstünde fotoğrafını "Yeni sezon şahlanması" notuyla paylaştı.

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle adından söz ettiren Ebru Şahin normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte soluğu tatilde almıştı. Alaçatı’da tatil yapan güzel oyuncu, basketbolcu Cedi Osman’la yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, aşkı önce inkar etse de sonra gazetecilere el ele poz vererek kabul etmişlerdi.

YouTube video

YENİ SEZON ŞAHLANMASI

Hercai’nin yeni sezon çekimleri başladı. Ebru Şahin de çekimler için tatilini sonlandırıp Mardin’e döndü. Güzel oyuncu sette at üstünde çekilmiş bir fotoğrafını da Instagram’dan yayınlandı ve altına şöyle yazdı:

“Bir yeni sezon şahlanması yaparım dedi Mavi”

blank

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.