Kerem Bürsin’den Hande Erçel ve Demet Özdemir açıklaması geldi!

'Sen Çal Kapımı' dizisinde Hande Erçel'le başrolü paylaşan Kerem Bürsin, önceki gün İstinye'de görüntülendi. Bürsin, geçen günlerde Murat Dalkılıç ile yollarını ayıran Erçel'le hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Rol arkadaşı Hande Erçel’in Murat Dalkılıç’la birlikteliğinin bitmesine sebep olduğu iddia edilen Kerem Bürsin, önceki gün İstinye’deydi. Cadde’nin haberine göre oyuncu, “Bu iddialar çok saçma. Murat da çok profesyonel bir sanatçı” dedi. Dizideki öpüşme sahnesinin abartılmasına Bürsin, “Yönetmen ne istiyorsa onu elde etmemiz gerekiyor. Meyve ile sebzeyi karıştırmamak gerek” diye konuştu.

DEMET ÖZDEMİR AÇIKLAMASI

Demet Özdemir’le de adı aşk dedikodularına karışan Bürsin, muhabirlerin bu konuyla ilgili sorularını “Aylar öncesine gidiyorsunuz, o dedikodu devam mı ediyor? Şu an benim için en önemli şey iş, iş konuşalım” diyerek geçiştirdi.

YouTube video

‘AŞK YOK’

Oyuncu, “Kalbiniz şu an boş mu” sorusuna ise, “Dediğim gibi kalbim şu an işe ve aileme açık. Aşk yok.” yanıtını verdi.

Öte yandan Hande Erçel, Kerem Bürsin’le çektiği selfie’yi Instagram hesabına yükledi. İkilinin bu karesi kısa sürede milyonlarca beğeni aldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin birlikte fotoğraf paylaştı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.