Hazar Ergüçlü, Melisa Şenolsun ve Dilan Çiçek Deniz’den tam destek

Elidor’un Dünya Kadınlar Günü öncesinde başlattığı “Aklımız saçımızla ölçülüyorsa, biz yokuz” kampanyasına son dönemin parlayan yıldızları Hazar Ergüçlü, Melisa Şenolsun ve Dilan Çiçek Deniz’den tam destek geldi.

Unilever’in saç bakım markası Elidor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne sayılı günler kala Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Melisa Şenolsun ile kadınlar için anlamlı bir işbirliğine imza attı.

Markanın Dünya Kadınlar Günü projesinin elçiliğini üstlenen üç isim, bugün kampanyanın tanıtıldığı ve üçlünün rol aldığı kampanya filminin ilk kez gösterildiği basın toplantısında bir araya geldi.

“Aklımız saçımızla ölçülüyorsa, biz yokuz” mesajının öne çıkarıldığı kampanya, kadınların potansiyeline ilişkin olumsuz önyargılara ayna tutmaya hazırlanıyor.

INSTAGRAM HESAPLARINI KAPATACAKLAR

Güzel oyuncular, bu kapsamda 2-8 Mart tarihleri arasında “Biz yokuz” diyerek Instagram hesaplarını kapatacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.