“Hayaller ve Hayatlar” Yedinci ve Sekizinci Bölümleriyle beIN CONNECT’te yayında

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, beIN ORIGINALS dizisi Hayaller ve Hayatlar, yedinci ve sekizinci bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te!

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” her hafta yeni bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor.

blank

Mehveş’in Gelişi, Şirkette Gerilim Yaratıyor

Başına gelen hırsızlık olayını çözmek için uğraşan Melike’nin yardımına Komiser Yiğit yetişirken, Setenay ile Emre eşyaların paylaşımı konusunda zor anlar yaşar. Dicle bulduğu fikirle Sergen’i etkiler ve Sergen, saha araştırması için Dicle’yi yemeğe davet eder.

Taner’in kızı Mehveş, şirketin başına geçer. Oldukça zor bir patron olan Mehveş ve Güneş arasında Meryem’in geride kalan eşyaları yüzünden gerilim yaşanır.

Dicle, Meryem’in Ölümünü Aydınlatacak Bir Delil Yakalıyor

Dicle’nin büyük bir heyecanla hazırlandığı Sergen’le buluşması umduğu gibi geçmez. Mehveş, babasının ölümünün sorumlusunu bulmak için Güneş’e iş birliği teklif eder.

Meryem’e gelen kargo, kızların kafasında yeni sorulara neden olur. Dicle, Meryem’in evinde cinayet ihtimalini kuvvetlendirecek bir delil yakalar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.