Tolga Sarıtaş: Haluk Bilginer ile oynadığım için çok şanslıyım

Baba dizisinin başrolü Tolga Sarıtaş, gecelerde görüldü. Keyifli hali ile dikkat çeken Tolga Sarıtaş, “Haluk (Bilginer) Ağabey ile oynadığım için çok şanslıyım” dedi.

Şimdilerde Baba dizisinde rol alan Tolga Sarıtaş, sevgilisi ile Beyoğlu’nda bir mekana giriş yaparken görüldü. Magazin muhabirleri ile ayaküstü sohbet eden ünlü oyuncu, dizide babasını oynayan usta oyuncu Haluk Bilginer hakkında konuştu.

blank

Tolga Sarıtaş, “Yeni dizimiz çok iyi gidiyor, güzel tepkiler alıyoruz. Haluk (Bilginer) Ağabey ile oynadığım için çok şanslıyım” ifadesini kullandı.

Baba dizisinde; merhum kardeşinden kalan miras sonucu İstanbul’a göç eden Emin Saruhanlı ve ailesinin yaşadıkları konu ediliyor. Dizide Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş dışında Ayda Aksel ve Özge Yağız da yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.