Hatay’da içme suyuna erişimde sorun büyüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Hatay’da temiz içme suyuna erişimde sorun halen çözülemedi. Sosyal medyada birçok kullanıcı #HataydaSuYok etiketiyle paylaşımlar yapıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı ve HATSU tarafından şehir şebekesi suyunun tahliller sonuçlanıncaya kadar içilmemesi önerildi.” ifadelerini kullanarak su sorununun giderek arttığına dikkat çekti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Hatay’da temiz içme suyuna erişimde sorun devam ediyor. Sosyal medyadan çağrıda bulunan birçok kullanıcı #HataydaSuYok etiketiyle paylaşımlar yapıyor.

Konuya dair Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “İlimizde Sağlık Bakanlığı ve HATSU tarafından şehir şebekesi suyunun tahliller sonuçlanıncaya kadar içilmemesi önerildi. Acil içme suyu problemi ne yazık ki artarak sürmektedir. Paydaşlarla iletişime geçilmiş ve problemin çözümü için girişimlerimiz devam etmektedir” denildi.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.